| Yazar | |||||||||
|
arşiv
Gönderilenler : 40183
Alıntı Cevapla
Konu: TEK İLAHIN "ALLAH" OLDUĞUNU UNUTMAYIN (Seval Aksu)Gönderim Zamanı: 02 Oca 2009 Saat 5:10pm |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
Nirukel
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Sub 2010 Saat 11:37am |
||||||||
Bu mantığın dayandığı yerde bir ilah vardı ve onun evinin bugünkü yüksekliği 16 metredir. 630 yılında beytullah yüksekliğinin onaltı metreden daha az olduğunu Mekke’nin fetih günü Muhammed'in damadı Ali’yi omuzlarına çıkarıp onun da Kabe’nin üzerindeki putları aşağı indirip kırdığına dair rivayet edilen hadisten anlaşılıyor. Kabe'nin İçinin Videosu yayinlaniyor. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
Kilahit
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Sub 2010 Saat 1:22pm |
||||||||
|
(bkz: tanrının cevapları) (bkz: aramaya inanmak) 477. bunları sen yaşasaydın kader deyip geçilmesine izin verir miydin? tanrı olarak kariyer yapmak isteyenlere önerileriniz nelerdir? sana bir şey soracağım, affet, allahım!... beş vakit kızlar doluyor camilerine, beyaz yaşmaklı, beyaz tenli, masum kızlar. benim bir defa görüşte yüreğim sızlar; sen tutulmadın mı, içlerinden birine? diye sormuştu turgut uyar. (bkz: kendine sorulacak tek soru) (bkz: enel hak) (bkz: hallaci mansur) beni hatirladin mi, hani hergün dua eden? ben, kendi tanrım ile geldim ama.. sorun olur mu? (bkz: tanrısız girilemeyen mekanlar) sonunu bildiğin bir filmi neden izliyorsun ? |
|||||||||
![]() |
|||||||||
| Yanıt Yaz |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |