| Yazar | ||
|
Tonyukuk
Gönderilenler : 103
Üyelik : 03 Kas 2008 Konum : ANTALTA Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 11:52pm |
|
|
Necati Ne diyon sen Akp mi diyon Akparti mi diyon Apoyu kim mi astırmadı diyon Ne zırvalıyon Yada Ne zırvaladığını bılmıyon.
CHp yi MHp yi allatmısın güzel hoşdaa ya senn anlattıklarını Sağdan soldan duyuyon, laf olsun diye konuşuyon yada Akp diye yanıp tutuşuyon.
Özelleştirme Uğruna beleşe giden
Petkim ne oldu ne necati
Telekom satıldı ne oldu necati
Telekom mu diyon petkim mi diyon yoksa hala AKP Mİ diyon
Yoksaaaa Son anda Meclisten dönen mayınlı arazileri mi anlatmak istiyon
Yok yok ben anladım: Sen Dağdan pkk lıları İndirip sonrada otubüs üstündeki showdan bahsetmek istiyonda ama ıçın yanıo demi konuşamıyon ...
Eminim daha cooook sey demek istiyosundurda aklına gelmiyodur.
Dur olmadı ben sana bi hatırlatıyım.
Ermeni açılımı diye soyunu siktimin piç kuruları uğruna Küstürdüğümüz Azeri gardaşları mızı diyosun demi.. Haklısın necatii, haklısın
Doğalgaza geçen sene kaca alıyoduk ermeni açılımından sonra kaça almaya basladık onu söyle diyosun demi ?
metreküpünü 120 $ idi 399 oluverdi Alsana açılım Seviyorum bu Azerileri yha gardaslarımız nede olsa
Nerde kalmıştıkkk.... :)
Hee dur dur imralı piçinin yenı binasını anlatmak ısıyosun demi cok gereklıydiya
Şehit anaları ağlamsın demi necati haklısın gardasım haklsın
...... Necati dost bu yazdıklarım sana
Yukarda yazmısın mhp niye asmadı cart curt etmişsin.
Şu aşağıda yazdıklarımı bı zahmet okuyuver be güzel kardesım olur mu
Apo’yu idamdan kurtaranlar, Idam cezasinin kaldirilmasina kim “EVET” oyu verdi? (TBMM tutanaklari)
Akp parti grubu adina Bülent ARINÇ: Ölüm cezasinin kaldirilmasi konusu, geldigimiz noktada, bir zaruret ifade etmektedir. (
(01.Agustos.2002)
Akp parti grubu adina Mehmet Ali Sahin: Ölüm cezasinin kaldirilmasini parti olarak, grup olarak biz de istiyoruz. (01.Agustos.2002)
Böylece 03.Agustos.2002 tarihinde yapilan idam cezasinin kaldirilmasi için yapilan oylamada 320 milletvekili “EVET” oyu
verince 4771 numarali kanunla idam cezasi kaldirilmistir.
Bu milletvekillerin partilerinin tablosu söyledir:
Akp : 41 Evet Sımdi öğrendın mi MHP Evet dememiştir APoyu idamdan kurtaran MHP DEYILDIR SEN YOKSA HALA AKSİNİMİ İDDA EDIYOSUN.
Bilmemek ayıp deyil öğrenmemek ayıp dostum
Sımdi Bana MHP sözcülüğüne mi kalkıştın demede :) BAhceli gitmeden MHP 'nin önundende geçmem :) partizancılık kötu sey yeri geldiğinde partine hayır demeyi bileceksın yoksa bu patiler tenis topundan enflasyon hesaplar sonrada adamın götündeki dona kadar alırlar vallla
Slm Ve Sevgiler
Tonyukuk Düzenleyen Tonyukuk - 06 Oca 2010 Saat 11:58pm |
||
![]() |
||
|
Tonyukuk
Gönderilenler : 103
Üyelik : 03 Kas 2008 Konum : ANTALTA Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 12:29am |
|
Haftanın Beş günü Çalandansa ,haftanın yedi günü Çalanı daha mı hayırlıdır demeye çalıştın
veyahut:)
Haftanın Beş günü satandansa, haftanın yedi günü satanı mı daha hayırlıdır diycektin
Bu böyle uzaaar gider de bakma sen zamanım yok
Yoksaa satandan, çalandan, çırpandan sana 4 dörtlük 4 kıta şiir bile yazardım
:)
Partilerın hepsını karalarada birini ayırırsak derebeylık olmazz
Olsa olsa Olsaaa
Bunun adı YALAKALIK olur millet eskinden koyun
gıbıymişti haklsın; :)
Ama şimdıkilerınde Davardan Bİ farkı yok...
CcC TONYUKUK CcC |
||
![]() |
||
|
necati
Gönderilenler : 186
Üyelik : 24 Kas 2008 Konum : Gümüşhane Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 9:37am |
|
ben necati babam kalp hastasıydı hastanede yatıyorken ben babamı hastaneden kacırarak MHP ye babamın oyunu ben kullandım bu olayın görgü tanıkları MHP li arkadaşlarım vardır. söze gerek yok zaten oylamada MHP mecliste görünmüyor. her halım ip atlamaya falan takılmıştır. yada ormanda salıncak yapmış sallanıyordur. bilinmez belkide o zaman teksasda kovboyluk yapıyor kement sallıyordu. artı AKP rp deildirki rp selamet partisidir. Bilmemek ayıp deyil öğrenmemek ayıp dostum bu söz benim sözüm olsun cünkü her zaman söylerim. Sımdi Bana MHP sözcülüğüne mi kalkıştın demede :) BAhceli gitmeden
MHP 'nin önundende geçmem :) partizancılık kötu sey yeri geldiğinde
partine hayır demeyi bileceksın yoksa bu patiler tenis topundan
enflasyon hesaplar sonrada adamın götündeki dona kadar alırlar vallla
bu sözüne katılmamak ahmaklık olur. diyer sözlerini derinlemesine araştırısan gerceye varırsın. selamlar |
||
|
Hz.NUH gemisinin Koordinatları Enlem _ 37°31'17.47"K Boylam _ 28° 5'4.04"E
|
||
![]() |
||
|
BAAL
Gönderilenler : 55
Üyelik : 15 Haz 2010 Konum : sandalye Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 8:23pm |
|
|
emeğine sağlık sevgili Doğan |
||
![]() |
||
| Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |