| Yazar | ||||||||||||||||
|
arşiv
Gönderilenler : 40183
Alıntı Cevapla
Konu: KUR AN DAN YENİ YORUMLAR - www.yeniyorumlar.org (Naci Çelik)Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 7:38am |
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
Harputlu
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Sub 2010 Saat 9:06am |
|||||||||||||||
|
Akepeden ihale alamayınca sitenin parasını ödeyememiş diyorlar
![]() Ayrıca sitenin sahibi, orduya karşı Cumhuriyetin başından beri, kuyruk acısı olanlar arasındaymış. Orduyu susturarak, hınç duygusuyla islami örgütlerin, tasarladıkları dünyayı ülkemizde kurmayı tasarlamalarna destek veriyormuş. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
dogan
Gönderilenler : 1697
Üyelik : 23 Eki 2008 Konum : ankara Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Sub 2010 Saat 11:52am |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
▲▼▲▼
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
Deviant
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 11:24am |
|||||||||||||||
|
Geçen gün yeniislama bir yorum eklemiştim. Sekizinci sayfada antiateist'in önceki mesaj bana aitti. Sözünün çarpıtılmasını veya yanlış yorumlanmasını önlemekte yetersiz kalan allahın Ahiret gününde kendi vaadlerini gerçekleştirebilecek gücünün olduğuna güvenemeyiz demiştim. Yeniislamın üstesinden gelemeyecek bir söz etmişim farkında değilim. Üyelik girişi yaptım ama "üyeliğiniz aktif değil" mesajını aldım. Sizin allah görüşlerinizin çürüklüğünü size hatırlatmaktan utanmadığımı bilmenizi istiyorum. Utanması gereken çürük allahınızı halka aşılama gayreti içinde olan sizlersiniz. Deviant |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
dogan
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2010 Saat 5:32am |
|||||||||||||||
|
yeniislam in ettigin sözün üstesinden gelemeyeceginden dolayi üyeligini sildigini sanmiyorum yeniislam kurallari olan bir site |
||||||||||||||||
|
▲▼▲▼
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
dogan
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2010 Saat 6:08am |
|||||||||||||||
yazdiklarina gelince inandigini halka asilamaya çalisan sitelerle karistirma burayi çünki burasi fikirsiz ve sahipsiz bir forumdur :) fikri ve düsüncesi olan sensin-benim (üyeler) ve kim ne yazarsa bu forum o'dur yani üstteki alintiyi sen yazdigina göre de bu fikrini veya düsünceni halka sen asilamaya çalisiyorsun allah çürükse çürüktür niye milleti asiliyon ki kardesim utanmiyormusun hiç sana ne..!? :)) |
||||||||||||||||
|
▲▼▲▼
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
| Yanıt Yaz |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |