English      Oturum aç | Kayıt Ol | Unutulan Parola
Kullanıcı adı / Parola

YASLI HACI'DAN GENC SEVGILISINE.. VEDA AGITI.. (HACI)

Yanıt Yaz    
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arşiv
Simge
Gönderilenler : 40183
Aktif Durum : Aktif Değil
  Alıntı arşiv Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YASLI HACI'DAN GENC SEVGILISINE.. VEDA AGITI.. (HACI)
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 6:38pm

YASLI HACI'DAN GENC SEVGILISINE.. VEDA AGITI..

September 23 2001 at 11:51 PM
HACI  (Login omerusta)
from IP address 66.31.118.77

KORKUYORUM

Korkuyorum sevgilim,
Bir goren olacak kalbimi,
Seni, askimi bir bilen olacak..
Dudaklarimdan dusurmedigim adini,
Bir duyan,
Gonlumdeki firtinayi,
Bir anlayan olacak diye,
Korkuyorum.

Yalnizligim artik korku vermeye basladi,
Yaslanmaktan korkuyorum,
Sana aci vermekten..
Seni uzmekten..

Sana dokunmaya korkuyorum,
O kiraz dudaklardan opmeye,
O pembe yanaklari oksamaya,
Kulaklarina askimi fisildamaya,
Korkuyorum.

Kollarima alirsam seni,
Bir daha asla birakmayacagima,
Sonra seni kacirip,
Baska diyarlara goturmeyi,
Onleyemeyecegime,
Korkuyorum.

Ben bir cilginim askim..
Bir deli, bir mecnun,
Senin hayatini da,
Mahvetmekten korkuyorum.

Anla beni, bagisla beni,
Ne olur, sev beni,
Unutma beni........

HACI
(no login)
205.188.196.54

GENC SEVGILIYE...

September 24 2001, 10:51 PM 

GENC SEVGILIYE

Uykularimda her gece,
Cikmayacak bir dusun,
Pencesinde,
Kivraniyorum....

Sana bu dunyada,
Her seyin toz pembe oldugunu,
Gozlerimden gostermek,
Isterdim....
Kac canagi gozlerimde,
Gozyaslarimi,
Saklarken.

Kahkahalarimi duymani isterdim,
Hickiriklarimi degil....
Ellerimi ellerine almani,
Ve beni dudaklarimdan opmeni isterdim,
Yanaklarimdan degil....

Boyunuma sarilmani isterdim,
Ben o tatli yanaklari oksarken.
Sana yasadigim ulkeyi,
Tanitmak isterdim,
At ustunde....
Birlikte.....
Bana SIKI SIKIYA tutunmusken....

Iki ayri dunyanin insanlari,
Olmamis olsaydik.........
Ve iki ayri mevsimde,
Dogmamis...

Ne yazik!

Seni kollarima aldigim gibi,
Kendi dunyama kacirmak,
Ve hayatini paylasmak
Isterdim....

Haci

KYBELE
(no login)
195.87.181.163

yahu haci

September 25 2001, 1:55 AM 

zamanın milyarlarca tarihini düşünün bir kez . o zaman on seneler çok komik kalacak milyarlarca yılın yanında.

bin yıl sonra aynı dönemin havasını aynı anda solumuş olan herkes eşit koşullarda değerlendirilecek.

bırakın ağıtıda atınıza atlayın bi hadi.zaman onun içinde sizin kadar hızlı geçiyor. birlikte geç kalacaksınız sonuçta.

e bırakın ağıdı hadiiiiii...

This message has been edited by abuzer from IP address 213.153.175.62 on Sep 25, 2001 2:22 PM

Presenta
(no login)
212.12.131.10

Sevgili Hacı İnsaf

September 26 2001, 3:31 AM 

Nedir Bu Paradoks?
Kadın veya erkek, ya aşkı, ya sevgiyi, yada ihtiyaçlar temelinde salt cinselliği yaşarlar ilişkilerinde. Sanırım en uygar insanlar dahi yaşıyorlar, bana göre, bu yanılgıları. 2 Gece hemen hemen her iletin, duygu yüklü şiirlerle bezeliydi. Etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Çok içten, senden bu yoğunluğu beklemiyordum doğrusu. Coşkulu bir yanın tüm iletilerine yansıyordu gerçi!
"Yalnızlık" konu başlığında işlediğim bir iletim de, aktardığım gibi, bu olguya hiç yabancı değilim. Belki, karışmak bana düşmez ama duyarlı bir dost olarak bulaşmadan, fikrimi iletmeden duramıyacağım. Bayan olarak, hassas gözlem gücüm belki işe yarayabilir. Sonra, bağışla ama erkeklerin iyi niyetli de olsa bazı yanlış yaklaşımlarından şahsen yıpranan biriyim. Hani derler ya, tecrübe konuşuyor. Acısını senden çıkarmamaya çalışacağım. (Biraz espriye kırılmazsın değilmi?
Şimdi gelelim mevzuya efendim;
Öncelikle, sesini sevdiğine ne kadar duyurdun? Tüm netliği ile! Kendini ne kadar ifade edebildin?, ona!
Çığlığını duyurabildin mi? Sonraaaa...
Bir ilişkide, tek karar mercî sen olmamalısın derim, ne dersin?
Ne olur birde şu atlı prens masallarını, kurtarıcı rollerini bıraksak. Bırakın artık, atın üzerinizden bu baskıları! Sen de daha rahatlarsın inan! Eskiden kalma şartlanmışlıkları terkedelim.
Üzgünüm, sevgili Hacı, malesef duygusallık her şeyi kurtarmıyor real yaşamda. Hatta bana göre, ürkütebilir, açıkçası boğabilirde! İlersi için istikrarsızlık göstergesi ifade edebilir, karşı taraf için. İlk başta hoşa da gitse, karşı tarafta yoğunluk içinde sesini kısar, bir süre sonra boşluk hissi yaratır ve iletişim, anlatış/anlayış kopukluğu doğar. Hiç anlamazsın, sonra ne olduğunu şaşırırsın. Karşılıklı uzaklaşmalar, yalnızlaşmalar başlar.
Bence karşı cinsin kimliğini/kişiliğini ezmeden huzurlu, istikrarlı, dingin ve aşkın o coşkusunu, elektriğini yaşatmayı becerebilmek gerekiyor. Tabiki en ideali bunu her iki tarafın ortak duyarlılıkla becerebilmesi. Ve ben iflah olmaz bir biçimde bilinçli insanların bunu başarabileceğine inanıyorum veya inanmak istiyorum. Başka diyarlara sürüklemekten söz ediyorsun. Mecburmusun? Sen onun diyarında kalabilirsin veya zamana bırakırsın farklı çözümleri.
Hayatını mahfetmekten korkuyorsun, neye göre?
Sen onu hiç düşünmiyecekmisin? Kişiliğinin özellikleri yokmu olacak? İzin vermezsin buna, inanmam!
Dediğim gibi sevgili Hacı, önce istikrar! Örneğin, bir bayanı, aşkın ilk filizlendiği dönemlerde sık sık, uzun uzadıya görüşmek için aramak ürkütebilirde, hele sonra teredüte düşüp aramamak, birazda o beni arasın bekleyişine girmek bence hata olur. Kırılır. Hiç bir zaman seni unutmayabilir ama sana güvenmekte tereddüte düşer. Benden, kadınca saçmalıklar işte! Yine de düşünmeye değer inan.
Aradaki yaş farkından söz ediyorsun. Bu sadece senin sorunun mu? O bundan hoşnutsa ve seni istiyorsa, engellemeye hakkın varmı?
Sanal ortamın, sanal kimliklerin yansıttığı, platonik bir aşk/sevgi değilse şiirlerindeki ifadelerin gerçekleşmesini gönülden dilerim.
Ve başında dediğim gibi karışmak bize düşmez ya!
Selamlar.

Presenta
(no login)
212.12.131.2

İletilerimizi Okudunuz mu?

September 29 2001, 2:59 PM 

Nerelerde yanlışlarımız var? Düşüncelerini açıkla lütfen. Ya da duygularını! Şiirle de ifade edebilirsin.

sibosh
(no login)
213.122.59.115

Bu iletimi?

September 29 2001, 11:31 PM 

Sevgili Haci,

Senin yazilarini, dusuncelerini bilmesem, bu baska birinin sozleri olsa inanirim oyle kabullenirim ve hic tepki gostermezdim.

Ama benim tanidigim Haci isen dilinin altinda gizlenen baklayi gormek icin bekliyecegim.

Sevgiyle kal

HACI
(no login)
66.31.118.77

KISA BIR ACIKLAMA..VE ILGI ICIN TESEKKURLER..

September 30 2001, 6:01 PM 

Sevgili Presenta;

Senin de tahmin ettigin gibi, kendimi belirtememek, gonlumdeki firtinalari cesitli sekillerde disariya vuramamak gibi bir durumdan yakiniyor degilim.. Karsi tarafi ikna etme sorunu da soz konusu degil benim icin artik. Ben sadece gerceklesmesini sakincali
buldugum bir iliskiyi noktalarken duydugum acilari kelimelere dokerek, sevgilim ile aramizda duygusal bir engel olusturmaya calistim.. Aslinda butun amacim onu benden arindirmakti, beni ondan degil! Dikkat edersen, siirlerimde umut yoktur, umuttan yoksun bir arzu ve istek vardir. Fiziksel olarak gerceklesmesini sakincali buldugum platonik bir askin ve dayanmasi guc bir arzunun etkisi altinda yazmisimdir onlari..

Sevgili Sibosh;

Evet, dilimin altinda kos kocaman bir bakla vardir ama, onu oradan asla cikarmayacagimi bilmenizi isterim..

Selamlar
Haci

Düzenleyen arşiv - 08 Kas 2008 Saat 6:44pm
Yukarı Dön
Yaşantımın Hepsi
  Alıntı Yaşantımın Hepsi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 11:00am
Tedirginliği azaltmak için genellikle düşünceler çoğaltılır ya da tam tersi yapılır.

iki silueti birleştirmek de olası ama çok zor. Bütün yaşamınızı alabilir.

Size kazanç kalan yalnızca kaşıntılarınız olur sonra, yazık olur.

Karla Bonoff - All My Life vimeo
Yukarı Dön
anahro
Simge
Gönderilenler : 13
Aktif Durum : Aktif Değil
  Alıntı anahro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Sub 2010 Saat 1:44pm

Gelerek ruhların {O} âleminden
Yürüdün dünyaya ana rahminden…
Kalıcı değilsin bu dünyada sen
AHİRET YOLCUSU hazırlıklı ol…

Kefeni giyecek nazik bedenin
Bilinmez durumu önce gidenin
Faydası olamaz sana kimsenin
AHİRET YOLCUSU hazırlıklı ol

Ahiret yok diye yanıltmasınlar
İddialarını ispatlasınlar…
Ölümü yok etmeyi başarsınlar

Yolunda doludur türlü tuzaklar.
Sandığından uzak değil, uzaklar.
Üzerinde nice sorumluluklar

Sorgulama Mahkeme-i Kübra’da.
Amellerin tartılacak Mizan’da…
Yolculuğun esası Sırat’ta

Ellerinin günahına, ellerin
Gözlerinin günahına, gözlerin
Şahittir, şahittir ağzında dilin

Dünyada her şeyin yok mu ücreti. ?
Teşekkür edersin ikrama bol bol…
Bedeli bil dünyanın ahireti

Ruhtun, beden buldun sonra da canla
Yaratıldın neden..? Düşünde, anla…
Allaha imanla, ORHAN Kur’an’la

www gonul damlasi.com
Orhan AfACAN
Orhan AfACAN
Yukarı Dön
Yanıt Yaz

Hızlı Cevap
İsim:

Benzersiz Güvenlik Kodunu Gir:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Yeni Kod Yükle
Lütfen resimde gördüğünüz kodun aynısını girin.
Tarayıcınızın Cookie (Çerez) desteğinin aktif olması gerekir.

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Forum Ana sayfa | Kuruluş | Eski Alternatiforum Arşivler | Yeni islam Forum | Yeni islam Arşiv | Linkler
Kayıt Ol | Tüm Mesajları Okunmuş Say | Çerezleri (Cookies) Sil | E-posta Gönder

Tavsiye edilen browser Mozilla Firefox forumun en iyi görüntülenmesi için önerilen tarayıcıdır.

Copy-left - Hiç bir hakkı saklı değildir. Herşey özgürlükle başlar. 2000-2010 alternatiforum
RSS Feed