| Yazar | |
|
Tonyukuk
Gönderilenler : 103
Üyelik : 03 Kas 2008 Konum : ANTALTA Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Konu: Belediye otobusüGönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 12:35pm |
|
Belediye otobüsüne binmek için bekleyen siyahlarla beyazlar durakta itiş kakış tartışıyormuş...Kimi diyormuş ki:“Biz önde
oturacağız!”Kimi diyormuş ki:“Niye biz arkada oturuyoruz?”
Şoför, Temel...“Bi dakka” diye bağırmış...“
Kardeşim, ya siyahla beyaz olmasaydık, ya hepimiz yeşil olsaydık, ne olacaktı? Hepimiz aynı otobüste, aynı yere gidiyoruz işte,
bırakın bu saçmalıkları” demiş.
Yolcular pek duygulanmış.Birbirlerine sarılmışlar.Alkışlamışlar Temel'i.
Temel bakmış ki, durakta barış ve huzur sağlandı, “Hadi
bakalım” demiş, “efendi gibi sırayla binin şimdi otobüse
Açık yeşiller ön koltuklara, koyu yeşiller arkaya!” FIKRADIR AMA ÇOK ŞEY ANLATIRR..(Anlamak isteyene ) |
|
![]() |
|
|
brek
Gönderilenler : 83
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 1:05pm |
|
tüm beyazlığımıza
aydın ve aydınlığımıza rağmen, inadına zenciyiz zencileştirilmişsek bu bizsek bununla barış, inadına dik duruş... heybeti dağlardan ödünç aldık geri istiyorlar vermiyoruz kalsın öylece en çok bize yakışıyor anladık. anlattık anlaşıldık.... Düzenleyen brek - 28 Ara 2009 Saat 1:06pm |
|
![]() |
|
|
brek
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 1:12pm |
|
fıkrayı dumuyştum
ama böyle yorumlayacağım hiç aklıma gelmemişti zencilik pisikolojisini içselleştirememişim demekki ondandır yani içselleştirememişler. yapılmış ve yapılan her propaganda adına büyük kayıp olsa gerek ama gerçek çizgide burdan başlıyor zaten sonumu? sonu yok Düzenleyen brek - 28 Ara 2009 Saat 1:14pm |
|
![]() |
|
|
dogan
Gönderilenler : 1697
Üyelik : 23 Eki 2008 Konum : ankara Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 1:49pm |
|
aman kürtleri almayin rahat durmuyolar ;) |
|
|
▲▼▲▼
|
|
![]() |
|
|
brek
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 2:01pm |
|
kürt nerde
çeşitli soy zorlamaları ile arab olma çabalarım pek yanıt vermedi malesef türklük nasıl bir şeyse türküm gündem dışı gündem içi açıkçası ana gündedimin gündem gündem içinde başka bir gündemim var benim osmanlıda dolaşıyorum tarihin patlama noktasındaki kehanetler ve türkiyedeki diğer dini faliyetler üzerindeyim tam kürtlükte bu meselede düğümlüdür zaten sorunun bilinen kürtlerden çok bilinmeyen kürtleri içerdiğini düşünüyorum olayı düz yorumlayamıyorum içrede de içre senden benden içre eski mi eski senden benden eski çoook |
|
![]() |
|
|
dogan
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 7:39am |
|
eskiden belediye otobüslerinde büyüklere bayanlara yer verilir idi artik fortçuluk moda saygi sevgi kalmadi sürtünen sürtünene gücü yeten yetene polis askeri asker polisi..... nere gidiyoz soför bey..?? |
|
|
▲▼▲▼
|
|
![]() |
|
|
brek
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 9:56am |
|
düzeltim için teşekkür ederim bu yazının bu şekilde kullanımı daha şık oldu bu daha önce olsaydı daha iyi olurdu zararın neresinden dönülürse neyse |
|
![]() |
|
|
zarathustra
Gönderilenler : 35
Üyelik : 08 Haz 2010 Konum : gerdun Aktif Durum : Aktif Değil |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 2:26pm |
|
küreselleşen dünyada bi bu memleket tepsi kaldı, fıkraya bak hele bir de şu kasıntılı yoruma bak. yorumun sahibi kendini biliyor. bakalım ne kadar koymuş kendisine. hortlasın artık. görelim. |
|
![]() |
|
|
dogan
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 3:55pm |
|
çünki
vatan tepsi küre olan dünyadir |
|
|
▲▼▲▼
|
|
![]() |
|
| Yanıt Yaz |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |